MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ στη CT: «Βεβιασμένη κίνηση επιστροφής όλων των μαθητών και καθηγητών»

Advertisement

Sponsored by exness

21 Μαΐου επιστρέφουν όλοι οι μαθητές στα σχολεία τους – Την απόφαση εξήγγειλε σήμερα με δηλώσεις του ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου – Πως σχολιάζει την επιστροφή στα σχολεία ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας

Με δηλώσεις του το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ανακοίνωσε επιστροφή όλων των μαθητών από όλες τις βαθμίδες, στις σχολικές αίθουσες από τις 21 Μαΐου.

Advertisement

Κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Παιδείας ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας ανέφερε στη Cyprus Times ότι «τέτοιους είδους μονομερείς αποφάσεις δεν μας βρίσκουν καθόλου σύμφωνους, υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί και ανησυχίες για αυτή την απόφαση να επιστρέψουν από τις 21/5 όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές».

Όπως επισημαίνει ο κ.Χατζησάββας «μεγαλύτερη μας ανησυχία είναι τα θέματα υγείας. Ποιος θα προστατεύει τους μαθητές στην αυλή; Δεν μπορείς να παίρνεις 50,000 άτομα πέραν των εκπαιδευτικών. Διακινδυνεύουν και οι καθηγητές και οι μαθητές και οι οικογένειες τους».

«Μπορούσε να υπάρξει μία σταδιακή μετάβαση να δουν τα αποτελέσματα με τα κρούσματα και να γίνουν έλεγχοι. Επικεντρωνόμαστε όλοι με την Γ’ Λυκείου πως είναι δυνατόν ταυτόχρονα να παίρνουμε όλους τους μαθητές; Βεβιασμένη η κίνηση επιστροφής όλων των μαθητών και καθηγητών» αναφέρει ο κύριος Χατζησάββας.

«Αυτή είναι απόφαση της Κυβέρνησης θα συνέλθουν τα συλλογικά όργανα το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ να αξιολογήσει την κατάσταση και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network