MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόεδρος: «Να είμαστε συνεπείς σε όσα αναλάβαμε»

Advertisement

Sponsored by exness

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ρώμης

Advertisement

Τη σημασία της τήρησης των δεσμεύσεων που ανέλαβαν οι 27 της ΕΕ μετά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ρώμης, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά το πέρας της Συνόδου.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αρχή της αλληλεγγύης και της εφαρμογής του κοινοτικού κεκτημένου έναντι όλων και χωρίς εξαιρέσεις.

«Πέραν του ιστορικού της ημέρας, η μεγάλη σημασία των σημερινών τελετών είναι ότι σηματοδοτεί εν τη ουσία την επανίδρυση της Ευρώπης πάνω σε κάποιες νέες βάσεις και θέλω να ελπίζω ότι όλοι όσοι υπογράψαμε τη Διακήρυξη της Ρώμης και ιδιαίτερα τα μεγάλα κράτη που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε τούτο, θα είμαστε συνεπείς σε όσα αναλάβαμε αλλά ιδιαίτερα μη ξεχνώντας την αρχή της αλληλεγγύης, του σεβασμού του ευρωπαϊκού κεκτημένου για όλα ανεξαίρετα τα κράτη και ιδιαίτερα για τους πολίτες της ΕΕ», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Χρειάζεται, υπέδειξε, «μια ριζοσπαστική αναθεώρηση των μέχρι σήμερα πολιτικών και μια μεγαλύτερη έμφαση στα προβλήματα που οι πολίτες αντιμετωπίζουν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal