MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόεδρος: «Η Ε.Ε χρειάζεται νέο προσανατολισμό σε θέματα πολιτικής»

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι είναι ώρα «να λάβουμε ουσιαστικές αποφάσεις για να αντιμετωπιστούν τα αίτια της αποξένωσης των πολιτών σε σχέση με τις ευρωπαϊκές πολιτικές»

Advertisement

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται νέο προσανατολισμό σε θέματα πολιτικής, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τις κοινές δηλώσεις του με τους αρχηγούς κρατών που βρέθηκαν στην Αθήνα για τη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ.

Σημαντική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε τη σύγκλιση της Συνόδου κ. Αναστασιάδης. «Η σημερινή σύνοδος δεν είναι μια προσπάθεια ομαδοποίησης εντός ΕΕ» υπογράμμισε.

«Η ΕΕ χρειάζεται νέο προσανατολισμό σε θέματα πολιτικής» τόνισε, σημειώνοντας ότι οι χώρες της Μεσογείου μέσα από σωρεία προκλήσεων που αντιμετωπίζουν μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα για ένα καλύτερο μέλλον της Ευρώπης.

«Είναι ώρα να λάβουμε ουσιαστικές αποφάσεις για να αντιμετωπιστούν τα αίτια της αποξένωσης των πολιτών σε σχέση με τις ευρωπαϊκές πολιτικές» τόνισε. Και κατέληξε λέγοντας ότι «θα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς όλες τις προκλήσεις».

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal