MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Πρόχειρο» σχέδιο πίσω από τη δολοφονία Μιχαήλ. Σάββατο το σκέφτηκαν… Κυριακή το εκτέλεσαν

Advertisement

Sponsored by exness

«Πρόχειρο» σχέδιο πίσω από τη δολοφονία του Χρίστου Μιχαήλ στη Λεμεσό – Τη μια μέρα το σκέφτηκαν… την επόμενη το εκτέλεσαν – Όσα ομολόγησαν αμέσως τα αδέλφια που φόρεσαν χειροπέδες – Γιατί δεν πήραν τα χρήματα που είχε στην κατοχή του – Πίστευαν πως είχε μαζί του χιλιάδες ευρώ και ναρκωτικά – Πως τον εκτέλεσαν

Advertisement

O 28χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο και ο 19χρονος έκλεισε το ραντεβού θανάτου με τον 44χρονο Χρίστο Μιχαήλ το μοιραίο βράδυ, με την πρόφαση ότι ήθελε να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες. Το θύμα δέχτηκε το τηλεφώνημα από τον 19χρονο και πήγε στο ραντεβού.

Ο τρίτος αδελφός, μόλις 16 ετών βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Ισχυρίστηκε ότι κοιμόταν και ότι ξύπνησε όταν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Τα όσα ομολόγησαν αμέσως μετά τη σύλληψη τους τα τρία αδέλφια που φόρεσαν χειροπέδες για το έγκλημα καταδεικνύουν την «προχειρότητα» του σχεδίου τους. Το είχαν «στήσει» μία μέρα πριν -δηλαδή το Σάββατο- και Κυριακή έκαναν πράξη το εγκληματικό τους σχέδιο με σκοπό να αποσπάσουν από το θύμα μεγάλο χρηματικό ποσόν και κοκαΐνη που πίστευαν ότι είχε στην κατοχή του.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έφτασαν στα ίχνη τους από μαρτυρία που εξασφάλισαν και από την οποία προέκυψε ότι ο 19χρονος και το θύμα γνωρίζονταν.

Έτσι τον εκτέλεσαν!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 19χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο τους και προσέγγισε το παράθυρο του οχήματος του Μιχαήλ. Ενώ συνομιλούσαν, ο 28χρονος που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρυβόταν -σύμφωνα με την ομολογία τους- εμφανίστηκε αιφνιδιάζοντας τον 44χρονο και πυροβόλησε. Ακολούθησε δεύτερος πυροβολισμός. Το θύμα επιχείρησε να διαφύγει όμως έχασε τις αισθήσεις του και η μαύρη Mercedes ακινητοποιήθηκε πάνω στο δέντρο, όπου και εντοπίστηκε την επόμενη μέρα. Τα δύο αδέλφια διένυσαν την απόσταση και προσέγγισαν το όχημα αλλά δε βρήκαν αυτά που έψαχναν. Δεν πήραν ούτε τις περίπου 4 χιλιάδες που είχε στην κατοχή του το θύμα, υπό το φόβο να μην αφήσουν αποτυπώματα. Πήραν μόνο το κινητό του τηλέφωνο το οποίο εκείνη την ώρα χτυπούσε. Το έσπασαν και το πέταξαν σε κοντινό σημείο από τη σκηνή του εγκλήματος.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ της Cyprus Times, ακολούθως μετέβησαν στην περιοχή του παλιού λιμανιού και ξεφορτώθηκαν το όπλο στη θάλασσα. Το όπλο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας με δύτες δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Και οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network