MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προ των πυλών τα 30άρια… Δε λέει να μας εγκαταλείψει η σκόνη!

Advertisement

Sponsored by exness

Μουντός καιρός από σκόνη και όχι από συννεφιά… Κυτρίως αίθριος για σήμερα. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι και τους 29 βαθμούς ενώ αναμένεται κατακόρυφη πτώση της το βράδυ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο

Το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα του Πάσχα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Μεγάλο Σάββατο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network