MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πράσινο φως από Νομική Υπηρεσία. Ποινική δίωξη στις 2 γυναίκες για το ρατσιστικό επεισόδιο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Άναψε το πράσινο φως στους ανακριτές της υπόθεσης η Νομική Υπηρεσία για την ποινική δίωξη των δυο γυναικών σε σχέση με το ρατσιστικό επεισόδιο που συνέβη στη Λάρνακα σε χώρο στάθμευσης στις 6 Οκτωβρίου σε βάρος άλλης γυναίκας από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» οι  ανακριτές της υπόθεσης στις εισηγήσεις του ζήτησαν όπως καταχωρήσουν την υπόθεση στο δικαστήριο εναντίον μόνο των δύο γυναικών, όχι και της μητέρας τους η οποία ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Advertisement

Ο φάκελος της υπόθεσης είχε διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία με όλες τις μαρτυρίες και τα τεκμήρια.

Από την μελέτη της υπόθεσης, κρίθηκε ότι η μαρτυρία που υπάρχει στοιχειοθετεί τα πιο κάτω αδικήματα γι’ αυτό και δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες.

Οι δυο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με το αδίκημα στη βάση του περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας νόμου – της εξύβρισης – της επίθεσης – της βίας στην οικογένεια – της άσεμνης πράξης και – της απειλής.

Υπενθυμίζεται πως το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η Ρωσίδα –που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο– είχε αντιληφθεί δυστύχημα που προκάλεσαν οι δύο γυναίκες εντός του χώρου στάθμευσης στη Λάρνακα κατά την αποχώρησή τους. Όταν τους έκανε παρατήρηση, τότε οι δύο γυναίκες αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να καταφερθούν κατά της Ρωσίδας με τρόπο που άγγιζε τα όρια της ρατσιστικής επίθεσης.

Παρούσα στο θλιβερό συμβάν με τη ρατσιστική επίθεση σε χώρο στάθμευσης της Λάρνακας που από το βράδυ του Σαββάτου απασχολεί την κυπριακή κοινή γνώμη, ήταν γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας η οποία ανέφερε γραπτώς-τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network