MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πραγματοποιήθηκαν στη Λάρνακα οι 4οι Παγκύπριοι Πυροσβεστικοί Αγώνες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στην παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι 4οι Παγκύπριοι Πυροσβεστικοί Αγώνες στη Λάρνακα στο πλαίσιο της εβδομάδας πυρασφάλειας.

Advertisement

Στους αγώνες,  συμμετείχε και ομάδα της ΕΜΑΚ Αθηνών που μάλιστα πρώτευσε σε ένα αγώνισμα. Το πρώτο βραβείο ωστόσο κέρδισε η ΕΜΑΚ Κοφίνου, που σάρωσε κυριολεκτικά σε όλα τα αγωνίσματα.

pirlar1

Το παρόν τους έδωσαν Πυροσβέστες από όλη την Κύπρο και ομάδα Πυροσβεστών της ΕΜΑΚ Αθηνών, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε ιδιότυπα αγωνίσματα εμπνευσμένα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές ή περιουσίες.

pirlar2

Στις Φοινικούδες είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που επευφημούσε  κι ενθάρρυνε τους 60 Πυροσβέστες που συμμετείχαν στα αγωνίσματα, τα οποία κατεδείκνυαν το ψυχικό σθένος και τη φυσική αντοχή που καταθέτουν καθημερινά οι Άνδρες της Πυροσβεστικής στο λειτούργημα τους, δίνοντας μάχη με το χρόνο.

pirlar3

Οι αγώνες διοργανώθηκαν με την ευκαιρία της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εβδομάδας πυρασφάλειας. Για το λόγο αυτό στους αγώνες συμμετείχε ομάδα Ανδρών της ΕΜΑΚ Αττικής, η οποία ξεκίνησε κατακτώντας πρωτιά σε ένα από τα αγωνίσματα. Στην πλειοψηφία των αγωνισμάτων πρώτευσε η ομάδα της ΕΜΑΚ Κοφίνου.

pirlar4

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η CNΡ Ασφαλιστική.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network