MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πραγματικά Χριστούγεννα! Χιόνισε στο Τρόοδος και τα πάντα «ντύθηκαν» στα λευκά (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μαγευτικές εικόνες στο Τρόοδος – Χιονόπτωση επικρατεί από αργά χθες το βράδυ – Δείτε βίντεο

Χριστούγεννα «μύρισαν» για τα καλά στο Τρόοδος μιας και τα πάντα «ντύθηκαν» στα λευκά.

Advertisement

Όπως θα δείτε και από την live εικόνα που μεταδίδει το kitasweather, το χειμωνιάτικο σκηνικό είναι πραγματικότητα!

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί, καλούνται όμως οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Η ελαφριά χιονόπτωση άρχισε το πρωί και σημειώνεται κατά διαστήματα, από την περιοχή της Πλατείας μέχρι την κορυφή του Τροόδους.

Το ύψος του χιονιού είναι περίπου ένα εκατοστό.

Οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί ωστόσο η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί καθώς στην περιοχή επικρατεί ομίχλη.

Ισχυροί άνεμοι και βροχές σήμερα στο εσωτερικό

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα βόρεια και ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο ανατολικό μισό μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους γύρω στους 13 βαθμούς στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network