MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πού οφείλονται τα προβλήματα με CovScan και ο ρόλος της Google

Advertisement

Sponsored by exness

Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλονται τα προβλήματα που προέκυψαν με το CovScan – Ο ρόλος της Google – Πότε αναμένεται να επιλυθούν – Τι αναφέρει αρμόδια πηγή του Υφυπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, αρκετά ήταν τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της εφαρμογής CovScan, με αποτέλεσα την δυσπιστία επιχειρηματιών και καταναλωτών.

Advertisement

Αρμόδια πηγή του Υφυπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας που μίλησε στη Cyprus Times, ανέφερε ότι όλα τα προβλήματα που προέκυψαν οφείλονται σε τεχνικό ζήτημα που δημιουργήθηκε μετά από μία αναβάθμιση που έχει γίνει στην εφαρμογή.

«Το τεχνικό αυτό ζήτημα αφορά πρόβλημα στο λογισμικό της εφαρμογής και πιο συγκεκριμένα θέματα που αντιμετωπίζουμε με την Google», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την περασμένη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε την έκδοση 11 του λειτουργικού συστήματός της και η εφαρμογή CovScan δεν είχε δοκιμαστεί στην έκδοση αυτή, κάτι που έχουμε ήδη ζητήσει από την Google να εγκρίνει και γίνει η διόρθωσή της», συμπλήρωσε.

Τέλος, όπως μας αναφέρθηκε, εντός 1-2 ημερών ή το αργότερο μέχρι και το Σαββατοκύριακο, αναμένεται τα προβλήματα αυτά να ξεπεραστούν και η εφαρμογή να λειτουργήσει κανονικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network