MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πότε να ανανεώσετε τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων σας…

Advertisement

Sponsored by exness

Οι άδειες κυκλοφορίας των μηχανοκίνητων οχημάτων θα ανανεώνονται από την Πέμπτη 7.1.2016 ενώ η τελευταία ημερομηνία ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας είναι η Πέμπτη 10.3.2016, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων (Τμήμα Οδικών Μεταφορών).

Advertisement

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι μπορεί να ανανεώνονται στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://rtd . mcw.gov. Cy, σε Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα, σε εμπορικές Τράπεζες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στα Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και στα Επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών

Για ανανεώσεις αδειών κυκλοφορίας, που θα γίνονται μετά από την Πέμπτη 10.3.2016, θα επιβάλλεται ως επιβάρυνση στην άδεια κυκλοφορίας το άθροισμα του ποσού των 10 ευρώ και ποσού ίσου με το δέκα τις εκατό (10%) της άδειας κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στο οφειλόμενο ποσό για το τρέχον έτος.

Ο έλεγχος των οχημάτων θα αρχίσει την Παρασκευή 11.3.2016 και από την ημερομηνία αυτή η Αστυνομία και το Τμήμα Οδικών Μεταφορών θα καταγγέλλουν όσους κυκλοφορούν οχήματα χωρίς ισχύουσα άδεια κυκλοφορίας.

Για την ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό καταλληλότητας σε ισχύ και ασφάλεια ενώ προτρέπονται οι οδηγοί να φροντίσουν για την ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος τους έγκαιρα και να μην περιμένουν τις τελευταίες μέρες, για να αποφευχθεί ενδεχόμενη υπερφόρτωση του συστήματος που μπορεί να προκαλέσει ταλαιπωρία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network