MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πόσο θα κοστίσει φέτος το πασχαλινό τραπέζι. Αναλυτικοί πίνακες

Advertisement

Sponsored by exness

Στη δημοσιότητα το παρατηρητήριο τιμών για το Πάσχα, της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου – Πόσο βαθιά θα βάλουμε φέτος το χέρι στην τσέπη;

Advertisement

Η έρευνα για τις τιμές των κρεάτων διεξήχθη σε 103 υποστατικά, υπεραγορές και κρεοπωλεία, που δραστηριοποιούνται στις επαρχίες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου και καλύπτει συνολικά 10 βασικά είδη νωπών κρεάτων συμπεριλαμβανομένων Αμνοεριφίων, Χοιρινού, Βοδινού, Κοτόπουλου και Κουνελιού.

Για το αρνί, το οποίο έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες, οι τιμές ξεκινούν από €5,75/1 κιλό και φτάνουν μέχρι €10,00/1 κιλό. Η μέση τιμή είναι €8,32/1 κιλό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παρατηρητήριο Τιμών Εδεσμάτων 

Σε ότι αφορά στην έρευνα για τα πασχαλινά εδέσματα, διεξήχθη σε 92 υποστατικά, υπεραγορές-αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία, που δραστηριοποιούνται στις επαρχίες της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου και καλύπτει συνολικά 10 βασικά είδη εδεσμάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται φλαούνες, τυρί φλαούνας, χαλλούμι, κεφαλοτύρι και αυγά.

Ενδεικτικά, για 1 κιλό φλαούνες οι καταναλωτές θα πρέπει να πληρώσουν από €7,29 έως €15,00, με τη μέση τιμή να ανέρχεται στα €10,66.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network