MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πόσο θα κοστίσει φέτος το γιορτινό τραπέζι

Advertisement

Sponsored by exness

Περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρσι είναι οι τιμές κρεατικών αλλά και γλυκών για το γιορτινό τραπέζι με πέρσι, σύμφωνα με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών ο οποίος παραθέτει συγκριτικά τις τιμές για τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «οι πίνακες του παρατηρητηρίου τιμών της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών έχουν δημοσιευτεί και αποτελούν και φέτος ένα καλό εργαλείο για τους καταναλωτές, στη προσπάθεια τους για εντοπισμό των φθηνότερων σημείων πώλησης για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν».

«Στη βάση των αποτελεσμάτων φαίνεται ότι φέτος οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με τα περσινά, με μικρές εξαιρέσεις προς τα πάνω τόσο στις κατώτατες όσο και στις ανώτατες τιμές που μπορεί κάποιος να βρει στην αγορά», προστίθεται.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Καταναλωτών «υπάρχει ακόμα περιθώριο για αλλαγές στις τιμές είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω από τη Δευτέρα, οπόταν και η τελική ευθεία των προετοιμασιών των καταναλωτών για το γιορτινό τραπέζι».

Γι’ αυτό το λόγο, σημειώνει, «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των αγορών μας».

Με βάση τα πιο πάνω ο Σύνδεσμος καλεί τους καταναλωτές «να προετοιμαστούν κατάλληλα πριν τις αγορές τους, αρχίζοντας από τον οικογενειακό προϋπολογισμό αυτού του μήνα, στον οποίο θα πρέπει να υπολογιστούν και τα όποια έξοδα μπορούν να γίνουν για τις γιορτές».

Συγκριτικά παγκύπρια αποτελέσματα χριστουγεννιάτικων παρατηρητηρίων τιμών κρεάτων για 2012 – 2015:

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal