MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πως τα πανάκριβα κοσμήματα πρόδωσαν τον «Ροζ Πάνθηρα»

Advertisement

Sponsored by exness

Έκδοση στην Κύπρο του 40χρονου Σέρβου μέλους της διαβόητης σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» ζητούν οι Κυπριακές Αρχές – Τον τσάκωσαν στη Γερμανία – Τον «πρόδωσε» το DNA από τα κοσμήματα που του έπεσαν– Στο 1 εκατομμύριο ευρώ η λεία της ληστείας που διαπράχθηκε το 2012 στη Λεμεσό – Εμπλέκεται και σε δεύτερη απόπειρα ληστείας στη Λευκωσία

Advertisement

Μεγάλη επιτυχία θεωρείται η σύλληψη του 40χρονου Σέρβου μέλους της διαβόητης σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» που λυμαινόταν πανάκριβα κοσμηματοπωλεία ανά τον κόσμο κατορθώνοντας να ξαφρίσουν από αυτά κοσμήματα εκατομμυρίων.

Ο 40χρονος που συνελήφθη στη Γερμανία είχε κτυπήσει με τη σπείρα του σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό τον Δεκέμβριο του 2012, και μετά από πάλη με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου είχαν κατορθώσει να διαφύγουν με λεία 950 χιλιάδων ευρώ από το κατάστημα.

Τον «πρόδωσαν» τα κοσμήματα

Ο Σέρβος συνδέθηκε με τη ληστεία της Λεμεσού και με τη διάπραξη άλλης μιας απόπειρας ληστείας κοσμηματοπωλείου στη Λευκωσία μέσω γενετικού υλικού, που υπήρχε στη βάση δεδομένων της  Interpol. Τα κοσμήματα που του έπεσαν από τα χέρια στη βιασύνη του να διαφύγει από το κοσμηματοπωλείο φαίνεται να ήταν αυτά που τον πρόδωσαν.

Η Κυπριακή Αστυνομία αναμένεται να αιτηθεί και επίσημα την έκδοση του στις κυπριακές αρχές ώστε να δικαστεί από δικαστήριο της κυπριακής δημοκρατίας για την υπόθεση της «χρυσής» ληστείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network