MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πορεία διαμαρτυρίας Κούρδων στη Λεμεσό κατά της τουρκικής πολιτικής

Advertisement

Sponsored by exness

Πορεία διαμαρτυρίας Κούρδων στη Λεμεσό κατά της τουρκικής πολιτικής – Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν για λίγο στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και στη συνέχεια αποσύρθηκαν ειρηνικά

Την προσπάθεια της Τουρκίας να καταλάβει τμήμα του συριακού εδάφους καταγγέλλουν για μια ακόμη φορά Κούρδοι που ζουν στη Λεμεσό. Ομάδα Κούρδων και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών πραγματοποίησαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, πορεία διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις και την επεκτατική πολιτική της εις βάρος των χωρών της περιοχής.

Advertisement

Η εκδήλωση- πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησαν από τα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόφιλος Γεωργιάδης” στην οδό Ναβαρίνου και κατέληξε στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου στο Διοικητήριο. Φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της Τουρκίας, οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, κατάγγειλαν την προσπάθεια της να καταλάβει τμήμα του συριακού εδάφους. Κατάγγειλαν επίσης την κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των συμπατριωτών τους, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τους κοινούς αγώνες τους με τον κυπριακό λαό.

Στην εκδήλωση – πορεία διαμαρτυρίας συμμετείχε αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν για λίγο στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και στη συνέχεια αποσύρθηκαν ειρηνικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network