MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πορεία διαμαρτυρίας Κούρδων στη Λεμεσό για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς

Advertisement

Sponsored by exness

Πορεία διαμαρτυρίας Κούρδων στη Λεμεσό για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς – «Απών ο Αγιάζ… όμως θα είναι μαζί μας η αγανάκτηση για την έκδοση του»

Πορεία διαμαρτυρίας στη Λεμεσό θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα οι Κούρδοι που διαμένουν στη Λεμεσό με αφορμή τους χθεσινούς βομβαρδισμούς των τουρκικών αεροπλάνων σε περιοχές που διαμένουν Κούρδοι.

Advertisement

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος», αναφέρει πως «χθες Παρασκευή, 2 Ιουνίου, τουρκικά αεροπλάνα βομβάρδισαν κουρδικές περιοχές στο νότιο Κουρδιστάν (μέσα στην ιρακινή επικράτεια)».

Σημειώνει δε, πως «οι Κούρδοι που βρίσκονται στην Κύπρο οργανώνουν μια πορεία, για σήμερα Σάββατο, 3 Ιουνίου, στις 6.30 μ.μ.. Η πορεία θα γίνει στη Λεμεσό. Θα ξεκινήσει από το Κέντρο μας, στην οδό Ναυαρίνου 10, και θα πάει στο Διοικητήριο Λεμεσού», συμπληρώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος».

«Ο συναγωνιστής και φίλος μας Κενάν Αγιάζ δεν θα είναι στη πορεία, διότι εκδόθηκε χθες στην Γερμανία. Θα είναι όμως μαζί μας η αγανάκτηση για την έκδοση του και το πείσμα για συνέχιση του αγώνα», υπογραμμίζει το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν «Θεόφιλος».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network