MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πολύωρη και η 2η νεκροτομή. Ακόμα να καταθέσει ο 15χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Πολύωρη και η σημερινή δεύτερη μεταθανάτια εξέταση επί των σορών των δύο θυμάτων του διπλού φονικού του Στροβόλου – Διενεργήθηκε κατόπιν απαίτησης της οικογένειας των θυμάτων – Δεν φαίνεται να ανατρέπονται τα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής

Advertisement

Η σημερινή δεύτερη μεταθανάτια εξέταση επί των σορών των άτυχων Γεώργιου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου που εντοπίστηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος σε υπνοδωμάτιο της οικίας τους στον Στρόβολο, που ήταν και πάλι πολύωρη ολοκληρώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ.

Την οικογένεια εκπροσώπησε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, τη Δημοκρατία η Ελένη Αντωνίου και την Αστυνομία η Χαρά Σπηλιοπούλου, ιατροδικαστής εξ Ελλάδος. Ο κύριος Ματσάκης αποχώρησε γύρω στις 8 από τον χώρο, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε περιορίστηκε να πει «Ουδέν σχόλιο».

Η σημερινή νεκροτομή που κράτησε τέσσερις και πλέον ώρες, φαίνεται να μην ανατρέπει τα ευρήματα της πρώτης, που διενεργήθηκε επί των σορών την Πέμπτη και κατέδειξε πέραν των 25 τραυμάτων στη σορό του 60χρονου καθηγητή και περίπου 10 στη σορό της συζύγου του.

Στο μεταξύ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δείγματα για τις οποίες λήφθηκαν την Πέμπτη.

Άφαντο ακόμα το φονικό όπλο

Την ίδια ώρα με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτικών αρχών. Σήμερα το πρωί στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκαν και πάλι μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών με πρώτιστο στόχο τον εντοπισμό του φονικού οργάνου που πιστεύεται ότι είναι ένα μαχαίρι. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ακόμα.

Στο… περίμενε για κατάθεση του 15χρονου

Ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους δεν έδωσε κατάθεση ούτε σήμερα στους ανακριτές της υπόθεσης, ενώ αμφίβολο είναι και το κατά πόσον αυτό θα γίνει αύριο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network