MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες απόψε και χιόνια τις επόμενες ημέρες

Advertisement

Sponsored by exness

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται απόψε ενώ στα χαμηλά η θερμοκρασία θα κυμανθεί και τις επόμενες ημέρες.

Advertisement

Μάλιστα απόψε η θερμοκρασία στη Λευκωσία θα είναι στους μόλις δύο βαθμούς και στους τέσσερεις στις παράλιες περιοχές της Κύπρου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους μείον 2 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα εμφανίζονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα δυτικά, ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να τραπούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, με τη θάλασσα να παραμένει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Την Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network