MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πολιτογραφήσεις πέραν των 20 επενδυτών στο μικροσκόπιο

Advertisement

Sponsored by exness

Υποθέσεις πολιτογραφήσεων που αφορούν πέραν των 20 επενδυτών ενώπιον των αρχών τη δεδομένη χρονική στιγμή – Δεν αποκλείεται να ομαδοποιηθούν αυτές που θα αποφασιστεί να καταχωρηθούν ενώπιον Δικαστηρίου – Δηλώσεις του Αρχηγού Αστυνομίας μετά τη σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία

Εξελίξεις στο κεφάλαιο πολιτογραφήσεις προανήγγειλε για το επόμενο διάστημα ο Αρχηγός της Αστυνομίας, μιλώντας μετά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα στη Νομική Υπηρεσία επί του θέματος.

Advertisement

«Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις, όχι εντός Σεπτεμβρίου αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο. Κάποιες υποθέσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, με καλή μαρτυρία θα έλεγα και συζητούμε κατά καιρούς με τη Νομική Υπηρεσία, ώστε να λαμβάνεται σωστά το μαρτυρικό υλικό για να προωθηθούν ενώπιον Δικαστηρίου» είπε ο Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Ερωτηθείς για πόσες υποθέσεις γίνεται λόγος, ο Αρχηγός της δύναμης δε θέλησε να αποκαλύψει ακριβή αριθμό, είπε ωστόσο ότι πρόκειται για πέραν των 20 επενδυτών. «Είναι κάποιες που μπορεί να είναι διαφορετικές υποθέσεις, αλλά ενδεχομένως να βρεθούν στο ίδιο κατηγορητήριο» είπε ο Αρχηγός.

Όπως πληροφορούμαστε πάντως, φαίνεται ότι όταν αποφασιστεί ο τελικός αριθμός υποθέσεων που θα οδηγηθούν στο δικαστήριο, αυτές φαίνεται ότι θα ομαδοποιηθούν.

«Αυτές οι υποθέσεις χρειάζονται χρόνο, πρόκειται για ογκώδες μαρτυρικό υλικό που χειρίζεται η αστυνομία, θέλουν καλή μελέτη ώστε να προωθηθεί το κατάλληλο υλικό ενώπιον δικαστηρίου» είπε ο Αρχηγός ερωτηθείς σχετικά.

Ερωτηθείς εάν δόθηκαν οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία στην Αστυνομία για να προχωρήσει η καταχώρηση άλλων υποθέσεων που αφορούν πολιτογραφήσεις ενώπιον Δικαστηρίου, ο κύριος Παπαθεοδώρου απάντησε αρνητικά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network