MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πολεοδομικά έργα της Λεμεσού και έργα ΣΑΛΑ ενώπιον Υπουργού Εσωτερικών

Advertisement

Sponsored by exness

Ενημέρωσης γύρω από πολεοδομικά έργα του Δήμου Λεμεσού καθώς και έργα που αφορούν το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού Αμαθούντας, έτυχε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, από τις δημοτικές αρχές της πόλης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά το πέρας σύσκεψης στο Υπουργείο, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης δυο σημαντικών πολεοδομικών έργων της Λεμεσού, που αφορούν την οδό Ευαγόρα Λανίτη στην Αγία Φύλα και τη Β` Φάση σύνδεσης της παραλιακής λεωφόρου με τη λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Advertisement

«Είναι έργα σε εξέλιξη, είναι έργα πολύπλοκα και υπάρχει μια συνεχής παρακολούθηση τους» συμπλήρωσε ο κ.Νικολαϊδης.

Το πρώτο, συνέχισε, εκτός από οδικό έργο, που θα βοηθήσει την κυκλοφοριακή διαχείριση της περιοχής, είναι και έργο διαχείρισης των ομβρίων υδάτων που ταλαιπωρούν για χρόνια τη Λεμεσό και γι αυτό κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό.

Ανέφερε, ακόμη πως, το υπό εξέλιξη έργο σύνδεσης της παραλιακής λεωφόρου με την λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, θα συμβάλει στην πιο σωστή και αποτελεσματική ρύθμιση της κυκλοφορίας από και προς τη δυτική Λεμεσό.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι «υπάρχει μια απόλυτη και πλήρης συνεργασία με τον Υπουργό και στόχος είναι να προωθηθούν τα έργα αυτά το συντομότερο δυνατόν».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network