MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Πόλεμος» επικράτησης… Κυβερνητική αντεπίθεση

Advertisement

Sponsored by exness

Κυβέρνηση και εκπαιδευτικές οργανώσεις στα… χαρακώματα σε έναν πόλεμο επικράτησης μετά την απόρριψη από πλευράς εκπαιδευτικών της συμβιβαστικής πρότασης του Προέδρου Αναστασιάδη, γεγονός που οδήγησε την κρίση στ’ άκρα.

Advertisement

Με το άνοιγμα των σχολείων για τη νέα χρονιά να παραμένει ακόμα αβέβαιο, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ – ΟΛΤΕΚ παραθέτουν στις 10 το πρωί κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη κατά την οποία θα τοποθετηθούν εκτενέστερα και αναλυτικότερα για όλα όσα προκύπτουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία και μετά την ομόφωνη απόρριψη της πρότασης της Κυβέρνησης.

Εργάζονται πυρετωδώς για την πορεία της Τρίτης

Στην διάσκεψη θα αναφερθούν επίσης, όλες οι λεπτομέρειες της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018. Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά γραφεία της ΠΟΕΔ.

Η ΟΕΛΜΕΚ πάντως αναμένεται να στήσει κάλπες στις 5 Σεπτεμβρίου, σε όλα τα σχολεία για να ψηφίσουν οι καθηγητές κατά πόσον εξουσιοδοτούν την οργάνωση να προχωρήσει σε απεργιακά μέτρα.

Μελετά και απαντά η Κυβέρνηση

Από την άλλη πλευρά η Κυβέρνηση αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να απευθυνθεί στο λαό μέσω του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας μάλιστα, ο οποίος εμφανίζεται εξοργισμένος μετά την απόρριψη των προτάσεων του, οι οποίες θεωρεί ότι ήταν προϊόν συναπόφασης.

Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση μελετά τα νομικά όπλα που έχει στα χέρια της, εξετάζοντας αντίμετρα στα απεργιακά μέτρα των εκπαιδευτικών. Οι επιλογές θα εξεταστούν τη Δευτέρα σε συνάντηση που αναμένεται να έχει ο Υπουργός Παιδείας με εκπροσώπους της Νομικής Υπηρεσίας, του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εργασίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network