MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποιοί δρόμοι επηρεάζονται λόγω οδικών εργασιών

Advertisement

Sponsored by exness

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό σε ποιες οδικές αρτηρίες, ανά επαρχία, θα πραγματοποιούνται έργα και επηρεάζεται η τροχαία κυκλοφορία.

Advertisement

Προς το παρόν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι κύριες οδικές αρτηρίες, δεν παρουσιάζουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές. Παρ’ όλα αυτά, λόγω εργασιών που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές, παρουσιάζονται ορισμένα προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού, μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου, λόγω εργασιών, τμήματα του δρόμου μονοδρομούνται. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη.

Στην επαρχία Λάρνακας, τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους 2km περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων, μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, λόγω οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Τέλος, στη Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 9π.μ. και 12 το μεσημέρι, εκτελούνται εργασίες κατασκευής νέων ανοιγμάτων στην κεντρική νησίδα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού. Τα νέα ανοίγματα κατασκευάζονται σε έξι θέσεις, σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Μέσα Γειτονιάς και Πολεμιδιών/Λιμανιού.

Στα τμήματα του παρακαμπτήριου που εκτελούνται οι εργασίες, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network