MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποινική καταδίκη δύο προσώπων στην Αγία Νάπα για πώληση laughing gas

Advertisement

Sponsored by exness

Στην άμεση καταχώρηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, υποθέσεων πώλησης υποξειδίου του αζώτου (αέριο γέλιου – laughing gas), για άμεση εκδίκαση προχώρησε η Αστυνομία τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα την ποινική καταδίκη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 23 χρόνων.

Advertisement

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, κατά την εκδίκαση δύο υποθέσεων παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου, έκρινε σήμερα ένοχους 34χρονο και 23χρονη για τη διάπραξη του αδικήματος της αλόγιστης χορήγησης φαρμάκου, δηλαδή του αναισθητικού υποξειδίου του αζώτου και για τη διάπραξη του αδικήματος των αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή προστίμου για το ποσό των 1100 ευρώ στον 34χρονο, τον οποίο μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα χθες Πέμπτη 16 Αυγούστου, στην περιοχή Αγίας Νάπας, να ασχολείται με την πώληση υποξειδίου του αζώτου.

Στην 23χρονη, την οποία μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 11.50 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 14 Αυγούστου, στην περιοχή Αγίας Νάπας, να ασχολείται με την πώληση υποξειδίου του αζώτου, το Δικαστήριο επέβαλε ποινή προστίμου για το ποσό των 700 δευρώ.

Εξάλλου, η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ακόμη δύο υποθέσεων παράνομης πώλησης υποξειδίου του αζώτου.

Κατηγορούμενη στην πρώτη υπόθεση είναι 23χρονη, την οποία μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα την περασμένη Τρίτη 14 Αυγούστου, να ασχολείται με την πώληση υποξειδίου του αζώτου στην περιοχή Αγίας Νάπας.

Στη δεύτερη υπόθεση κατηγορούμενη είναι 22χρονη, την οποία μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 1.00 τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή, στην περιοχή Αγίας Νάπας, να ασχολείται με την πώληση υποξειδίου του αζώτου.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι 23χρονη και 22χρονη παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου, που ορίστηκε η συνέχιση εκδίκασης της υπόθεσης.

Τη διερεύνηση των τεσσάρων υποθέσεων είχε αναλάβει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network