MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποινή φυλάκισης σε 28χρονο για διακίνηση παράτυπων μεταναστών στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο κελί 28χρονος στην Πάφο για διακίνηση παράτυπων μεταναστών – Όσα ανέφερε στην απόφασή του το δικαστήριο – Είχε μεταφέρει 24 μετανάστες με φουσκωτή βάρκα

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων επέβαλε το μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε 28χρονο από τη Συρία ο οποίος βρέθηκε ένοχος σε κατηγορία για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Advertisement

Ο 28χρονος είχε την ευθύνη μεταφοράς από τα τουρκικά παράλια στο λιμανάκι στα Λατσιά, τον περασμένο Απρίλιο, 24 μεταναστών ανάμεσα τους και πέντε παιδιά με φουσκωτή βάρκα.

Το Δικαστήριο στην απόφασή του τονίζει ότι, «ο 28χρονος δεν ήταν ο εγκέφαλος για την παράνομη διακίνηση, αλλά επωφελήθηκε οικονομικά αφού πλήρωσε στους Τούρκους διακινητές το ποσό των 3.000 δολαρίων, αντί 5.000 δολαρίων που είχαν πληρώσει οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες».

Στην απόφασή του το Δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό για τον ίδιο το λευκό του ποινικό μητρώο σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι έθεσε σε κίνδυνο τόσο την δική του ζωή, όσο και των υπολοίπων.

Αναφέρεται, επίσης, ότι οι συχνές αφίξεις μεταναστών θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αυστηρές ποινές. Στον 28χρονο επιβλήθηκαν ποινές 2 χρόνων και 3 χρόνων στις δύο κατηγορίες που αντιμετώπιζε και οι ποινές θα συντρέχουν. Θα υπολογιστεί, επίσης, το χρονικό διάστημα που κρατείται δηλαδή από τα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network