MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για το θανατηφόρο με 46χρονη στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για το θανατηφόρο με 46χρονη στην Αγία Νάπα – Toυ επιβλήθηκε και στέρηση άδειας 18 μηνών

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση άδειας οδήγησης για 18 μήνες επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε 26χρονο, για το θανατηφόρο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η 46χρονη CAMILLA CHRISTINA PAMDAHL, από τη Σουηδία.

Advertisement

Τα αδικήματα αφορούσαν, πρόκληση θανάτου λόγω απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών, οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος που προκάλεσε θάνατο άλλου προσώπου, αναφορά δυστυχημάτων και καθήκοντα εμπλεκομένων και παράλειψη παραμονής στη σκηνή δυστυχήματος μέχρι η Αστυνομία να ολοκληρώσει τις εξετάσεις και παράλειψη αναφοράς τροχαίου δυστυχήματος στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, το μοιραίο συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις 18:00 στις 4 Μαΐου, όταν η άτυχη 46χρονη, επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζή την λεωφόρο Νήσι. Οδηγός οχήματος σταμάτησε επιτρέποντάς της να διασταυρώσει, ωστόσο δεύτερο όχημα, τύπου buggy υπό ενοικίαση, που προσπέρασε την παρέσυρε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Ο 26χρονος οδηγός από την Βρετανία, που παρέσυρε την γυναίκα κατέβηκε από το buggy, το εγκατέλειψε στη σκηνή και διέφυγε πεζός.Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για επιτόπιες εξετάσεις.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 25χρονος οδηγός του buggy, εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και φόρεσε χειροπέδες κατόπιν έκδοσης σχετικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ερευνών. Μάλιστα, εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο άλκοτεστ και νάρκοτεστ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network