MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών σε 55χρονο οπαδό για βία στα γήπεδα

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινή φυλάκισης και διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες ποδοσφαίρου εναντίον 55χρονου – Καταδίκη για υπόθεση Βίας στα γήπεδα – Είχε συλληφθεί κατά τον αγώνα Ομόνοια –  Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ

Advertisement

Ποινή φυλάκισης και διάταγμα αποκλεισμού από αγώνες ποδοσφαίρου εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 55χρονου, τον οποίο έκρινε ένοχο σε αδικήματα που αφορούν τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους.

Ο 55χρονος αντιμετώπιζε την κατηγορία της χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων, αδίκημα που διαπράχθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, που διεξήχθη στις 30 Ιανουαρίου, 2018, στο Γ.Σ.Π., στην Λευκωσία.

Μετά την λήξη του αγώνα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου, εναντίον του οποίου την επόμενη μέρα, 31 Ιανουαρίου, καταχωρήθηκε σχετική υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για άμεση εκδίκαση.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης έκρινε τον 55χρονο ένοχο, του επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

Παράλληλα το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του 55χρονου διάταγμα αποκλεισμού, με το οποίο απαγορεύεται για περίοδο έξι μηνών, η είσοδος του σε όλους τους χώρους όπου διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας και Πανευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας του, της Νέας Σαλαμίνας.

Το διάταγμα αποκλεισμού βρίσκεται σε ισχύ από χθες 3 Μαΐου, 2018.

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal