MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποινή «χάδι» στο συζυγοκτόνο της Λάρνακας! Στη φυλακή για 6 χρόνια

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινή «χάδι» στο συζυγοκτόνο της Λάρνακας – Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία – Τη δολοφόνησε με όπλο πού κατείχε από τον καιρό της ΕΟΚΑ – Είχαν περιουσιακές διαφορές – Της «κάρφωσε» 5 σφαίρες

Advertisement

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στη Λάρνακα, στον Γιάγκο Κατσαρή, 80 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος βρέθηκε ένοχος, ύστερα από δική του παραδοχή, στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας της συζύγου του Ζωής, 77 χρόνων, με την οποία ήταν σε διάσταση, στα Περβόλια.

Το αδίκημα έγινε στις 3 Μαρτίου 2016 στο περιβόλι που διατηρούσε το θύμα.

Ο 80χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για παράνομη κατοχή και παράνομη μεταφορά του περιστρόφου. Επίσης είχε αρνηθεί την κατηγορία ότι είχε ρίξει εναντίον της συζύγου του 4 πυροβολισμούς.

Ωστόσο στην τελευταία δικάσιμο ο Κατσαρής άλλαξε την μη παραδοχή του και παραδέχθηκε τις κατηγορίες για παράνομη κατοχή και παράνομη μεταφορά του περιστρόφου, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε ρίξει 3 αντί 4 πυροβολισμούς εναντίον της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 3ης Μαρτίου 2016, ο 80χρονος με πέντε πυροβολισμούς από περίστροφο επέφερε το θάνατο της 77χρονης συζύγου του, μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού, στο αγρόκτημα όπου διέμενε κοντά στο Πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια.

Στο σπίτι βρισκόταν επίσης την ώρα του φόνου και ο Σάββας Κατσαρής, γιος του 80χρονου ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το ζευγάρι είχε τα τελευταία χρόνια οικονομικές διαφορές και αρκετά συχνά καυγάδιζαν για χρήματα.

Τα μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή εντόπισαν την 77χρονη να κείτεται νεκρή έξω από την καγκελόπορτα του σπιτιού. Στο μέρος βρίσκονταν ο ύποπτος, ο γιος του ο οποίος είχε ήδη παραλάβει το όπλο, και η οικιακή βοηθός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network