MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα για 20 διαρρήξεις και απόπειρες διάρρηξης στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινές φυλάκισης 6,5 και 4,5 χρόνων σε δυο 46χρονους καθώς και έξι μηνών, σε 41χρονο, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, μετά την εκδίκαση 20 συνολικά υποθέσεων διαρρήξεων και απόπειρας διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη, στις 15 Ιουλίου, για αυτοκίνητο ενοικιάσεως που περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή πολυκατοικίας, διαμερίσματα της οποίας είχαν γίνει στόχος διαρρηκτών τις προηγούμενες μέρες.

Advertisement

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εντόπισαν το όχημα να βρίσκεται σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικιών, στην περιοχή Πύργου και τέθηκε σε εφαρμογή οργανωμένη επιχείρηση, με τη συμμετοχή μελών των ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, καθώς και μελών του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Μονής.

Οι τρεις ύποπτοι ανακόπηκαν για έλεγχο, ενώ κατευθύνονταν με το όχημα προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, ενώ από έλεγχο στο διαμέρισμα τους, εντοπίστηκαν αντικείμενα που έμοιαζαν με τεκμήρια που εντοπίστηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, κατά την εξέταση σκηνών 14 διαρρήξεων και κλοπών, που είχαν διαπραχθεί στο αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, οι δύο 46χρονοι συνδέθηκαν με τη διάπραξη των 14 διαρρήξεων, ενώ ο ένας 46χρονος συνδέθηκε με επιστημονική μαρτυρία, με τη διάπραξη ακόμη έξι υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής. Την ίδια ώρα, ο 41χρονος συνδέθηκε με μία από τις 14 διαρρήξεις.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων από το ΤΑΕ Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση 20 συνολικά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, για εκδίκαση τους από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό.

Αφού το Μόνιμο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχους τους τρεις κατηγορούμενους, χθες ανακοίνωσε τις ποινές που τους επέβαλε.

Στον πρώτο 46χρονο, επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας 6,5 χρόνων, στο δεύτερο 46χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας 4,5 χρόνων, ενώ στον 41χρονο, επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας 6 μηνών για τη διάρρηξη στην οποία αυτός είχε εμπλοκή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network