MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΟΕΔ και Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος στις περιοχές των πυρκαγιών 

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, στις 14:00, αναμένεται να επισκεφτεί με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος τις περιοχές της Αττικής που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ από την Αθήνα, ο κ. Φυλακτού είπε ότι κατά την επίσκεψη τους στις πληγείσες περιοχές θα δουν τους διδασκαλικούς συλλόγους, θα δουν πρωτίστως και ποιοι από τους συναδέλφους τους έχουν πρόβλημα, θα επισκεφτούν κατασκηνωτικούς χώρους, για να ενημερωθούν για τις ανάγκες, ούτως ώστε να δουν με ποιο τρόπο οι εκπαιδευτικές οργανώσεις της Κύπρου και της Ελλάδας, από κοινού, μπορούν να βοηθήσουν.

Ανέφερε, επίσης, ότι το πρωί επικοινώνησαν μαζί του οι τουρκοκυπριακές εκπαιδευτικές οργανώσεις οι οποίοι, όπως είπε, εξέφρασαν την συμπάθειά τους για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και ζήτησαν να τους ενημερώσουν με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν.

«Τους ανέφερα να τελειώσουμε την επίσκεψη και όταν έρθουμε Κύπρου, να κάνουμε μια κοινή συνεδρία για να δούμε στοχευμένα πως θα βοηθήσουμε», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, συγκλονισμένη από τη δοκιμασία που περνά αυτές τις μέρες η Ελλάδα με τις πυρκαγιές στην Αττική, προχώρησε σήμερα στην κατάθεση ποσού ύψους €10.000 στον τραπεζικό λογαριασμό που υπέδειξε το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή σε συντονισμό με τον Επίτροπο για στήριξη των πυρόπληκτων.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network