MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Πνιγμένη» και σήμερα στη σκόνη η Κύπρος. Χιόνι στο Τρόοδος, ανέβηκε ο υδράργυρος αλλά… όχι για πολύ

Advertisement

Sponsored by exness

Λίγο απ’ όλα ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες – Κυρίως αίθριος αλλά και με αυξημένες νεφώσεις σήμερα – Μέχρι και τους 21 βαθμούς ο υδράργυρος – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Σκόνη και πάλι στην ατμόσφαιρα – Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη µέχρι και την Κυριακή.

Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 55 εκατοστά.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι και στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια το επόμενο τριήμερο

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικά βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως  µετά το µεσηµέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα, αρχικά, αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά, ενώ µετά το µεσηµέρι αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal