MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Πνίγηκε» πάλι η Λάρνακα… Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο highway

Advertisement

Sponsored by exness

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία – «Πνίγηκε» και πάλι η Λάρνακα από τις έντονες βροχοπτώσεις – Εγκλωβίστηκαν δύο οδηγοί στο highway – Περιορισμένη η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας – Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή

Advertisement

Οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την Κύπρο έχουν προκαλέσει σωρεία προβλημάτων σε πολλές περιοχές, ιδιαίτερα όμως στην πόλη της Λάρνακας.

Η περιοχή Καμάρες στην πόλη του Ζήνωνα έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα καθώς οι δρόμοι πλημμύρισαν θέτοντας σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση νερού από δρόμους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, δύο οδηγοί λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων εγκλωβίστηκαν στα οχήματα τους και χρειάστηκε η επέμβαση των μελών της για να τους απεγκλωβίσουν.

Επίσης τέσσερα οχήματα εγκλωβίστηκαν σε λάσπες που δημιούργησαν οι πλημμύρες στη περιοχή στο φράγμα Κιτίου και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν να τους απεγκλωβίσουν.  Συγκεκριμένα εγκλωβίστηκε ο πρώτος οδηγός και οι υπόλοιποι μετέβησαν για να τον βοηθήσουν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και αυτοί.

Στο μεταξύ, λόγω των καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδορμο Λευκωσίας – Λάρνακας είναι επικίνδυνη καθώς η ορατότητα είναι περιορισμένη και τα οχήματα κινούνται με χαμηλή ταχύτητα ενώ έχουν αναμμένα και τα φώτα κινδύνου.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network