MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πνίγηκε ενώ έτρωγε ψωμί το άτυχο μωράκι στη Λεμεσό. Φρόντιζε κι άλλα παιδιά η νηπιαγωγός

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό διερεύνηση από την Αστυνομία οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του άτυχου παιδιού, μόλις 17 μηνών στη Λεμεσό – Έτρωγε ψωμί και πνίγηκε – Όσα ανέφερε η νηπιαγωγός που το φρόντιζε στην αρχική της κατάθεση – Διερευνάται εάν είχε άδεια λειτουργίας το συγκεκριμένο υποστατικό – Αύριο η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου αγοριού – Θλίψη στο παγκύπριο στο άκουσμα της τραγικής είδησης

Συγκλονισμός… Ο θάνατος του μικρού αγοριού, μόλις 17 μηνών στη Λεμεσό, σκόρπισε θλίψη στο παγκύπριο.

Advertisement

Το άτυχο μωράκι έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οικία γυναίκας που το φρόντιζε στη Λεμεσό, ενώ έτρωγε μία φέτα ψωμί.

Τα όσα ανέφερε η γυναίκα που το φρόντιζε, αρχικά στην προφορική της κατάθεση στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που μετέβησαν στη σκηνή, αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης. Σύμφωνα με τα γεγονότα ενώπιον της Αστυνομίας η γυναίκα έδωσε στο μωρό μία φέτα ψωμί, που του είχε βάλει η μητέρα του και του το έκοψε σε κομματάκια, όπως ισχυρίστηκε η ίδια. Εν συνεχεία κι ενώ το παιδί έτρωγε, αντιλήφθηκε ότι άρχισε να πνίγεται και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της προσπάθησε με τα χέρια της να αφαιρέσει το ψωμί από το στόμα του.

Από την Αστυνομία διερευνάται το κατά πόσον η γυναίκα -που είναι νηπιαγωγός– ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια που το παιδάκι έτρωγε ή πηγαινοερχόταν, καθώς όπως πληροφορούμαστε στο σπίτι της εκείνη την ώρα βρίσκονταν και άλλα μωρά τα οποία φρόντιζε.

Παρά τις προσπάθειες της γυναίκας, φαίνεται πως δεν κατέστη δυνατόν να βοηθηθεί το αγοράκι. Κλήθηκε ασθενοφόρο που το μετέφερε αναίσθητο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα οι επί καθήκοντι ιατροί επιχειρούσαν να επαναφέρουν το άτυχο παιδάκι. Ούτε οι ίδιοι δε μπορούσαν να πιστέψουν πως «έσβησε».

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times από αρμόδια πηγή εκείνη την ώρα στο χώρο της νηπιαγωγού βρίσκονταν συνολικά τέσσερα παιδάκια, ενώ η Αστυνομία αποτάθηκε ήδη στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον η γυναίκα είχε άδεια να προσέχει στο χώρο της παιδιά.

Η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου αγοριού θα διενεργηθεί αύριο από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network