MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πλώρη για το τεμάχιο 10 έβαλε το Ocean Investigator (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Στον… δρόμο για το τεμάχιο «10» το Ocean Investigator – Το σκάφος του ενεργειακού κολοσσού Εxxon Mobil έρχεται για περιβαλλοντικές μελέτες – Σε ισχύ η κυπριακή Navtex

Advertisement

«Προσπερνώντας» τα τουρκικά παραληρήματα η κοινοπραξία ExxonMobil – Qatar Petroleum συνεχίζει κανονικά όσα προγραμματισμένα υπάρχουν για το τεμάχιο 10 στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έτσι από το μεσημέρι της Κυριακής ένα από τα δύο σκάφη, το Ocean Investigator, που θα διενεργήσουν περιβαλλοντικές μελέτες και θα προετοιμάσουν τη γεώτρηση, απέπλευσε από το Λαύριο στην Ελλάδα με προορισμό τη Λεμεσό. Το πλοίο αναμένεται να φτάσει μεθαύριο, Τετάρτη.

Το δεύτερο σκάφος, Med Surveyor, διεξάγει έρευνες στα ανοικτά της Χάιφα, για το Ισραήλ. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του κρατικού ραδιοφώνου, αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο τεμάχιο 10, στο οποίο αναμένεται τον Οκτώβριο να γίνει η γεώτρηση των Αμερικανών.

Στο μεταξύ σε ισχύ έχει τεθεί και η Navtex του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης της Κύπρου για τις έρευνες στο τεμάχιο δέκα, με διάρκεια ως τις 20 Απριλίου.

Το σημείο που βρίσκεται το Ocean Investigator στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network