MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πλησίασε τα σπίτια αλλά ενέργησαν άμεσα οι ομάδες πυρόσβεσης. Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ύψωνα (video-pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ύψωνα – Πλησίασε σπίτια αλλά ενέργησαν άμεσα οι ομάδες πυρόσβεσης – Κατέκαψε τέσσερα εκτάρια γης – Επιχειρούν για τελικές κατασβέσεις – Διερευνώνται τα αίτια

Advertisement

Ενέργησαν άμεσα οι ομάδες πυρόσβεσης και κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σε περιοχή του Ύψωνα, πλησίον κατοικιών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά στην περιοχή Ύψωνα Λεμεσού τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 5:10 το απόγευμα. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου.

Η φωτιά μαινόταν κοντά σε υποστατικά και έτσι έγινε προστασία κατοικιών από τις δυνάμεις πυρόσβεσης καταφέρνοντας να αποτρέψουν τις φλόγες από το πλησιάσουν επικίνδυνα. Οι φλόγες κατάφεραν ωστόσο να κατακάψουν συνολική έκταση 4 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν τρία στελεχωμένα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα των Βρετανικών βάσεων με 12 πυροσβέστες. Στη «μάχη» ρίχθηκαν και τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal