MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πληροφορίες οδήγησαν σε 4 συλλήψεις για διαρρήξεις στη Λεμεσό. Εντοπίστηκαν κλοπιμαία σε διαμέρισμα

Advertisement

Sponsored by exness

Πληροφορίες οδήγησαν σε 4 συλλήψεις για διαρρήξεις στη Λεμεσό –  Εντοπίστηκαν κλοπιμαία σε διαμέρισμα – Πως έφτασαν στα ίχνη τους – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Η απόπειρα διάρρηξης κατοικίας που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, διαπράχθηκε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, στις 22 Αυγούστου, 2018, ενώ την περασμένη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 9.00π.μ. και 2.30μ.μ., διαπράχθηκε διάρρηξη κατοικίας που επίσης βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού. Από τη δεύτερη οικία κλάπηκε ποσότητα χρυσαφικών και άλλα τιμαλφή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των δύο υποθέσεων και μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις σε περιοχές της Λεμεσού κατά το τελευταίο διήμερο, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χθες και προχώρησαν στη σύλληψη των τεσσάρων προσώπων, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων που εξασφαλίστηκαν εναντίον τους στη βάση μαρτυρίας ότι αυτοί εμπλέκονται στις δύο υποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε σε διαμέρισμα στην Λεμεσό, στο οποίο εντοπίστηκαν οι 30χρονος και 40χρονη, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων και μικροποσότητα κάνναβης. Έρευνες διεξήχθησαν και σε δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι, από τα οποία επίσης παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών, χρυσαφικών, ρολογιών και άλλων αντικειμένων, για τα οποία διεξάγονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, συγκεκριμένα δύο άντρες ηλικίας 37χρόνων, ένας άντρας ηλικίας 30 χρόνων και μία γυναίκα, ηλικίας 40 χρόνων, τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Επισκοπής και Μονής, καθώς και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal