MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πληροφορία οδήγησε την ΥΚΑΝ σε εντοπισμό ποσότητας μεθαμφεταμίνης στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Πληροφορία οδήγησε την ΥΚΑΝ σε ποσότητα μεθαμφεταμίνης στην Πάφο – Άλλες δύο περιπτώσεις διερευνά η Αστυνομία – Θετικός σε νάρκοτεστ 30χρονος – Βρέθηκε ποσότητα κάνναβης και κλοπιμαία σε οικία νεαρών

Ναρκωτικά, κυρίως το χημικό ναρκωτικό κρυσταλ- μεθ, εντοπίσθηκε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις χθες βράδυ στην Πάφο. Η μεγαλύτερη ποσότητα, 32 γραμμάρια εντοπίσθηκαν στον τερματικό κυκλικό κόμβο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού –Πάφου. Μέλη της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών που είχαν εξασφαλίσει σχετικές πληροφορίες είχαν θέσει την περιοχή υπό παρακολούθηση αλλά τελικά δεν εμφανίσθηκε κάποιος για να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Advertisement

Σε μια άλλη περίπτωση μέλη της αστυνομίας Πάφου ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο στην Κάτω Πάφο 30χρονο ομογενή ο οποίος υποβλήθηκε σε ναρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του στο οποίο εντοπίσθηκε μικρή ποσότητα με μεθαμφεταμίνης.

Άλλο ένα όχημα ανακόπηκε για έλεγχο χθες βράδυ από την αστυνομία στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες μια 25χρονη από την Ρουμανία και μια 30χρονη Ελληνοκύπρια. Στο όχημα τους δεν εντοπίσθηκε οτιδήποτε αλλά σε έλεγχο που έγινε στην κατοικία που διαμένουν εντοπίσθηκαν ηλεκτρικά είδη που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία καθώς επίσης και μερικά γραμμάρια κάνναβης και με μεθαμφεταμίνης.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network