MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πλαστό έγγραφο στην κατοχή αλλοδαπού οδήγησε στη σύλληψη ασφαλιστή στη Λεμεσό. Έρευνα σε σπίτι και γραφείο

Advertisement

Sponsored by exness

«Έπιασαν» αλλοδαπό με πλαστό ασφαλιστήριο έγγραφο – Κατονόμασε τον ασφαλιστή που του το προμήθευσε έναντι χρηματικού ποσού – Χειροπέδες σε 40χρονο στη Λεμεσό

Ένα πλαστό ασφαλιστήριο έγγραφο που παρουσίασε αλλοδαπός στη Λεμεσό, οδήγησε τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, σε 40χρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος και συνελήφθη στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Advertisement

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, μετά από τροχονομικό έλεγχο που έγινε σε αλλοδαπό άνδρα, διαπιστώθηκε ότι το ασφαλιστήριο έγγραφο που παρουσίασε ήταν πλαστό και ανακρινόμενος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι του το προμήθευσε ο συλληφθέντας ασφαλιστής στον οποίο πλήρωσε το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ έναντι απόδειξης.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη του 40χρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας ασφαλιστηρίου μ/χ οχήματος, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, ακολούθησε έρευνα τόσο στην οικία όσο και στο γραφείο του υπόπτου και παραλήφθηκαν τεκμήρια για εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network