MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πλάνο επέκτασης κλινών σε Νοσοκομεία… Ενημερώθηκε ο Χατζηπαντέλας

Advertisement

Sponsored by exness

Ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας – Του παρουσίασαν πλάνο σε περίπτωση νέας αύξησης κρουσμάτων και νοσηλειών στα Νοσοκομεία

Στη σκιά της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα στο Υπουργείο Υγείας.

Advertisement

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ και στελέχη της Επιχειρησιακής Ομάδας του Οργανισμού για τον κορωνοϊο, ενημέρωσαν τον Υπουργό Υγείας, κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.

Επίσης, έγινε ενημέρωση και για το πλάνο επέκτασης κλινών σε κοινούς θαλάμους και σε μονάδες εντατικής θεραπείας στην περίπτωση αύξησης των νοσηλευόμενων.

Υπενθυμίζεται, όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times πιο ηχηρός, κώδωνας κινδύνου σήμανε από χθες μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τα 787 νέα περιστατικά κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην κοινότητα.

Οι ειδικοί προ ημερών προειδοποιούσαν για περαιτέρω αύξηση κρουσμάτων λόγω της διασποράς του στελέχους «Δέλτα», την ώρα που γίνεται προσπάθεια να πεισθούν όσοι δεν εμβολιάστηκαν ακόμη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο αριθμός κρουσμάτων δεν αποκλείεται να είναι αυξημένος σήμερα και να πλησιάσει ακόμη και τετραψήφιο αριθμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network