MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω στο κελί ο επίδοξος εκτελεστής… ενημερώνεται από ανακριτές ο Αρχηγός για το «χτύπημα» στην Αγία Νάπα

Advertisement

Sponsored by exness

Σε μια διαδικασία… εξπρές που δεν διήρκησε πέραν των 5 λεπτών, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 38χρονου φερόμενου ως επίδοξου εκτελεστή του «τυφλού» χτυπήματος της Αγίας Νάπας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστήριο Λάρνακας συνοδεία του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, που τον έστειλε πίσω στο κελί του για άλλες 8 μέρες, ώστε οι ανακριτές της υπόθεσης να προχωρήσουν με τη διερεύνηση της υπόθεσης που σήμανε συναγερμό στις τάξεις της Αστυνομίας.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος Ελληνοκύπριος που «γάζωσε» την καφετέρια, αντί του 53χρονου επιχειρηματία-στόχου, τραυμάτισε τέσσερα αθώα πρόσωπα -θαμώνες της καφετέριας- οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η συνήγορος υπεράσπισης του υπόπτου δεν έφερε καμία ένσταση στην κράτηση του.

Από την προηγούμενη δικάσιμο η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στις κεντρικές φυλακές και ανακρίθηκαν κατάδικοι σχετικά με την υπόθεση.  Επίσης, διενεργήθηκαν έρευνες σε οκτώ ξενοδοχεία, στην Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε ένα έμφορτο περίστροφο.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, τα όσα ανέφερε ο 38χρονος στους ανακριτές περί δολοφονικού σχεδίου και οδηγιών που λάμβανε από τον Μαμαλικόπουλο καθώς και η παραδοχή ότι τον τελευταίο μήνα στη βάση οδηγιών του ισοβίτη, ο ίδιος παρακολουθούσε τον 53χρονο επιχειρηματία, έχουν τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών. Προβληματισμό προκαλεί και η αναφορά ότι η επικοινωνία των δύο γινόταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, γεγονός που υποδεικνύει χρήση διαδικτύου από τον ισοβίτη μέσα στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο 38χρονος υπέδειξε μάλιστα στους ανακριτές και σημείο, πλησίον της καφετέριας εναντίον της οποίας άνοιξε πυρ, που είχε κρύψει ένα έμφορτο πιστόλι το οποίο είχε μαζί του «για ασφάλεια σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε με το πυροβόλο όπλο» όπως είπε ανακρινόμενος.  Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες η Cyprus Times, το πιστόλι εντοπίστηκε μία «ανάσα» μακριά από το σημείο που διαπράχθηκε η εγκληματική ενέργεια συγκεκριμένα στο χώρο στάθμευσης της καφετέριας εναντίον της οποία άνοιξε πυρ ο 38χρονος.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι τρεις μέρες πριν το «τυφλό» χτύπημα κλειστό κύκλωμα κατέγραψε τον 38χρονο να κινείται ύποπτο μπροστά από την καφετέρια, κρατώντας κάτι στο χέρι.

Δεν μιλά ο ισοβίτης!

Πάντως ο Ελλαδίτης ισοβίτης, ακολουθεί την προσφιλή του στάση, δηλαδή αυτή της σιωπής, αφού δεν λέει τίποτα στους ανακριτές που ψάχνουν το κίνητρο πίσω από την εγκληματική ενέργεια που έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις αστυνομικές αρχές από εκείνο το ξημέρωμα, υπό το φόβο και νέου κύκλου αίματος στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Βλέπει ανακριτές ο Αρχηγός!

Στο μεταξύ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου βρίσκεται ο Αρχηγός Αστυνομίας. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο Κύπρος Μιχαηλίδης ενημερώνεται από τους ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση για τις εξελίξεις στη διερεύνηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network