MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω στις Κεντρικές Φυλακές οι δύο νεαροί για τα 11 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Κακουργιοδικείο τον Απρίλη οι δύο νεαροί για τα 11 κιλά κάνναβης – Παραμένουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές

Advertisement

Υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές θα παραμείνουν μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον Κακουργιοδικείου, στις 27 Απριλίου, ο 26χρονος και ο 27χρονος, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου από τις Βρετανικές Βάσεις, έχοντας στην κατοχή τους 11 κιλά κάνναβης.

Οι δυο νεαροί, που είχαν παραδοθεί στις Αρχές της Δημοκρατίας και τελούσαν υπό 8ήμερη κράτηση, οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β`, δηλαδή κάνναβης. Εναντίον του 26χρονου διερευνάται, επίσης, το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται πως, στις 18 Φεβρουαρίου οι δυο ύποπτοι ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων Ακρωτηρίου και της ΥΚΑΝ, που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση συγκεκριμένο ανοικτό χώρο βόρεια της εκκλησιάς της Αγίας Κυπαρισσιώτισσας, στο Κολόσσι, που εμπίπτει στην κυριότητα των ΒΒ, μετά από πληροφορία ότι εκεί υπήρχαν κρυμμένα ναρκωτικά.

Οι δυο θεάθηκαν να φτάνουν με αυτοκίνητο στην περιοχή και να κατεβαίνουν από αυτό, μεταφέροντας από μια μεγάλη νάιλον σακούλα. Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν, ωστόσο συνελήφθησαν μετά και από ρίψη δυο προειδοποιητικών πυροβολισμών.

Στα δυο σακούλια είχαν εντοπιστεί οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 11 κιλών περίπου, ενώ σε σωματική έρευνα, εντοπίστηκε στην κατοχή του 1ου υπόπτου το χρηματικό ποσό των 2,375 ευρώ.

Ο 26χρονος υποστηρίζει πως τα ναρκωτικά ήταν δικά του και ότι τα παρέλαβε με σκοπό να τα μεταφέρει σε συγκεκριμένο τόπο έναντι αμοιβής, λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ ο 27χρονος ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε πως στο σακούλι που κρατούσε υπήρχαν ναρκωτικά, αλλά νόμιζε ότι ήταν σκουπίδια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network