MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω στην Κύπρο με στοιχεία για τα επόμενα βήματα στην υπόθεση των 645kg ναρκωτικών οι ανακριτές της ΥΚΑΝ

Advertisement

Sponsored by exness

Πίσω στην Κύπρο με «γεμάτες» αποσκευές οι δύο ανακριτές της ΥΚΑΝ – Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συλλήψεις – Υπήρξε πλήρης συντονισμός με τις Αυστραλιανές αρχές για τα επόμενα βήματα στην πολύκροτη υπόθεση των 645 κιλών αμφεταμίνης κρυμμένα σε φουκούδες

Καθοδόν για Κύπρο βρίσκονται οι ανακριτές της ΥΚΑΝ οι οποίοι μετέβησαν στην Αυστραλία για να παρακαθίσουν σε σύσκεψη με τις Αυστραλιανές αρχές για την υπόθεση εντοπισμού 645 κιλών ναρκωτικών σε φουκούδες.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι δυο ανακριτές της ΥΚΑΝ ταξίδεψαν για Αυστραλία περί τις αρχές Ιανουαρίου, σε μία προσπάθεια συντονισμού με τις τοπικές αρχές για την πολύκροτη υπόθεση εντοπισμού 645κιλών αμφεταμίνης σε φουκούδες που έφυγαν από το λιμάνι Λεμεσού με προορισμό το Σύδνεϋ.

Οι ανακριτές επιστρέφουν σήμερα Κύπρο και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να παρακαθίσουν σε νέα σύσκεψη έτσι ώστε να αξιολογήσουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Πάντως αρμόδια πηγή ανέφερε στη Cyprus Times ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο συντονισμός με τις Αυστραλιανές αρχές ήταν πλήρης, ενώ οι ανακριτές της ΥΚΑΝ φέρνουν μαζί τους, έγγραφα και στοιχεία, σημαντικά για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση ένας 30χρονος ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και εμφανίζεται ως ο εξαγωγέας των ναρκωτικών στην Αυστραλία και ένας 57χρονος που θεωρείται από την αστυνομία ως πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 57χρονος να είναι και ο «εγκέφαλος».

Ο 57χρονος όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times ήταν ήδη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση εντοπισμού 85 κιλών κάνναβης σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα τον Μάρτιο του 2019.

Ο 30χρονος πάντως συνεχίζει να αρνείται ενοχή στην υπόθεση, ενώ ο 57χρονος κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του και αρνείται να συνεργαστεί με τις ανακριτικές αρχές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network