MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω στην Αργεντινή για λίγο… και ξανά στις ΗΠΑ για θεραπείες ο 3χρονος Fusco (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Πίσω στην πατρίδα του, την Αργεντινή, βρίσκεται ο 3χρονος Lucio Fusco που ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο θεραπειών του σε εξιδεικευμένο κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Advertisement

Ο μικρός Lucio έχει ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά του στη δύσκολη μάχη που δίνει για να νικήσει τον καρκίνο.

Στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, τον ανέμεναν συγγενείς και φίλοι με μπαλόνια, πολύχρωμες σημαιούλες και πινακίδες καλωσορίσματος, οι οποίες προκάλεσαν ενθουσιασμό στο μικρό αγόρι, που έχει ακόμα -δυστυχώς- πολλά ταξίδια να κάνει μέχρι την ολοκλήρωση των θεραπειών του.


Ο Lucio και η οικογένεια του, βρίσκονται πλέον εγκατεστημένοι στην Αργεντινή και θα πηγαινοέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τις θεραπείες του μικρού.

Η MC Digital Media συνεχίζει να στηρίζει και να βρίσκεται στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σε περίπτωση που κι εσείς επιθυμείτε να ενισχύσετε οικονομικά την οικογένεια του μικρού, για την πολυδάπανη θεραπεία του, η οποία είναι και η μόνη που του δίνει ελπίδες για ζωή.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντς εισφορές στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Astro Bank στο όνομα Emiliano A. Fusco. IBAN: CY78008003020000000000391832.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network