MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω στα θρανία και… (ξανά) αναμονή για απόφαση

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστρέφουν στις τάξεις τους οι μαθητές μετά τη 48ωρη απεργία των εκπαιδευτικών οργανώσεων και η προσοχή συνεχίζει να είναι στραμμένη στην πρόταση του Γενικού Γραμματέα της ΣΕΚ Ανδρέα Μάτσα.

Advertisement

Η πρόταση της ΣΕΚ, που ουσιαστικά αφορά την διαδικασία του θεσμικού διαλόγου, τέθηκε κάτω από το μικροσκόπιο των γραμματειών των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Εντός της ημέρας αναμένεται κοινή συνεδρία των Διοικητικών Συμβουλίων των εκπαιδευτικών οργανώσεων με στόχο να ληφθεί απόφαση επί της συγκεκριμένης πρότασης.

Αν και με την κατάθεση της σχετικής πρότασης έγινε λόγος για «αχτίδα φωτός» και «αισιόδοξα μηνύματα» για άρση του αδιεξόδου, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, η πρόταση της ΣΕΚ δεν έγινε δεκτή με την ίδια θετική διάθεση από όλες τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως στην ΟΕΛΜΕΚ που φαίνεται να μην την είδαν με καλό μάτι όπως προδίδει η ανάρτηση του Αντιπρόεδρου της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαΐδης, ο οποίος δείχνει τον δρόμο της απόρριψης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κύριος Νικολαΐδης, αναφέρει πως αποδοχή της πρότασης-εισήγησης της ΣΕΚ θα αποτελέσει πράξη οπισθοχώρησης και αποσυμπίεσης της Κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη και η πρωτοβουλία από πλευράς των οργανωμένων γονέων για επίλυση του προβλήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση τους επικεντρώνεται στο επίμαχο σημείο τέσσερα του συμφωνημένου κειμένου  και θα κατατεθεί έαν χρειαστεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network