MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πίσω από τα σίδερα για 13 χρόνια 33χρονος στη Λεμεσό- «Πιάστηκε» με 33 κιλά ναρκωτικά

Advertisement

Sponsored by exness

Επιβλήθηκε σήμερα η ποινή σε 33χρονο στη Λεμεσό για υπόθεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών- Συνελήφθη στις 22 Ιουνίου του 2016

Advertisement

Σε ποινή φυλάκισης 13 χρόνια καταδικάστηκε 33χρονος, από το δικαστήριο Λεμεσού.  Ο νεαρός συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιου από μέλη της ΥΚΑΝ, καθώς μετά από έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από συγκεκριμένες πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), ανέκοψαν για έλεγχο, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Χοιροκοιτία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος κάτοικος Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού περίπου, το χρηματικό ποσό €8,255, το χρηματικό ποσό 150 αγγλικών λιρών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως διενεργήθηκε έρευνα σε δεύτερο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία του 33χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πατρικό του σπίτι, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 1,5 κιλού περίπου, τρεις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών περίπου και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό, που διατηρεί ο 33χρονος, σε κτηνοτροφική περιοχή της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 29 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 29 κιλών περίπου.

Ο 33χρονος από σήμερα  θα βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network