MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήρε το παιδί της κι εξαφανίστηκαν από το Μακάρειο… Έψαχνε το κοριτσάκι η Αστυνομία στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

6χρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο εξαφανίστηκε προκαλώντας αναστάτωση – Τελικά το είχε πάρει η μητέρα του και το μετέφερε στο σπίτι τους στο Μοναγρούλι

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες γύρω στις 11 το βράδυ, μετά την καταγγελία που έγινε από το Μακάρειο Νοσοκομείο, ότι κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κατάγματα, εξαφανίστηκε.

Advertisement

Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για εντοπισμό της μικρής. Μέλη της δύναμης μετέβησαν στην οικία όπου διαμένει η οικογένεια από τη Συρία. Η οικογένεια αρχικά δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις των μελών του Αστυνομικού σταθμού Μονής, ωστόσο μετά από ώρες άνοιξαν την πόρτα και διαπιστώθηκε ότι το παιδάκι ήταν στο σπίτι.

Όπως φαίνεται να προκύπτει, η μητέρα πήρε το κοριτσάκι της κι έφυγε από το Νοσοκομείο χωρίς να λάβει προηγουμένως έγκριση των θεραπόντων ιατρών.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που σχετίζεται με έκθεση παιδιού σε κίνδυνο. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή και δεν προέκυψε οποιοδήποτε πρόβλημα.

«Οι εξετάσεις συνεχίζονται. Αυτό που διερευνούμε είναι κατά πόσον η μητέρα έχει εκθέσει το παιδί σε κίνδυνο» είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network