MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήρε το λεωφορείο για να επιστρέψει σπίτι της στην Πάφο και… εδώ και 5 μέρες αγνοείται! Ώρες αγωνίας για 45χρονη (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ώρες αγωνίας για 45χρονη – Χάθηκαν τα ίχνη της εδώ και πέντε ημέρες – Είχε φύγει από φιλικό της πρόσωπο από τη Λεμεσό και θα επέστρεφε Πάφο – Η Αστυνομία ζητάει τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό MONIKA GALANTAY, 45 ετών, από την Ουγγαρία, κάτοικος Πάφου, της οποίας έχουν χαθεί τα ίχνη από τις 4.30μ.μ. της 14ης Ιουνίου 2020.

Advertisement

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η ελλείπουσα είχε φιλοξενηθεί σε φιλικό σπίτι στη Λεμεσό και στις 14 Ιουνίου, πήρε λεωφορείο για να επιστρέψει στην Πάφο. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η Galantay περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μακριά ξανθά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι, γκρίζα φανέλα, στην οποία υπήρχε σχέδιο μεγάλης πεταλούδας και καπέλο χρώματος μαύρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, η με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network