MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήρε «φωτιά» το 8998… 335 χιλιάδες SMS από το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχή τα SMS στο 8998 την πρώτη ημέρα του lockdown – 335 χιλιάδες SMS μέσα σε λίγες ώρες στην Κύπρο – Όσα ανέφερε στη Cyprus Times o Υφυπουργός Καινοτομίας Κυριάκος Κόκκινος

Επέστρεψε και πάλι στη ζωές μας ο αριθμός μηνύματος 8998 για σκοπούς μετακίνησης και τα SMS είχαν σήμερα την τιμητική τους, καθώς σύμφωνα με τον Υφυπουργό Έρευνας και καινοτομίας, Κυριάκο Κόκκινο μέχρι τις 19:00 το βράδυ εγκρίθηκαν μέχρι και 335.000 αιτήματα πολιτών για μετακινήσεις.

Advertisement

Ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος,  μιλώντας στην Cyprus Times ανέφερε ότι μέχρι τις 19:00 το βράδυ στάλθηκαν 335,000 SMS στο 8998, ενώ αναμένει μέχρι και τις 21:00 το βράδυ να φθάσουν και τις 450 χιλιάδες.

Όσο για το ποια κατηγορία είχε την τιμητική της ο κ. Κόκκινος ανέφερε ότι: Το 1/3 των μηνυμάτων αφορούσαν την κατηγορία 6, δηλαδή σωματική άσκηση και άθληση, το άλλο 1/3 αφορούσε την κατηγορία 2, δηλαδή είχε να κάνει με μετακινήσεις για λιανικό εμπόριο (supermarket, περίπτερο, φούρνος κτλ), ενώ τα υπόλοιπα σχετίζονταν με τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Τέλος, τα αναλυτικά στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, επισήμανε ο υφυπουργός Καινοτομίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network