MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήραν θέσεις άρματα και καρναβαλιστές για τη μεγάλη παρέλαση στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τις απόκριες με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό –  Όλα είναι έτοιμα και γύρω στην 1:00 το μεσημέρι θα αρχίσει

Advertisement

Σε ξέφρενους ρυθμούς καρναβαλιού η Λεμεσός. Άρματα και εκατοντάδες καρναβαλιστές ήδη πήραν τις θέσεις τους και γύρω στην 1:00 το μεσημέρι θα δοθεί το σύνθημα για να αρχίσει η μεγάλη παρέλαση.

Οι συμμετέχοντες ήδη από τις 8:30 το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στην αφετηρία, που είναι τα φώτα τροχαίας του Εναέριου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου.

karnavaliimaska3

Επικεφαλής της παρέλασης είναι η Βασίλισσα του Καρναβαλιού με θέμα “Το Βαθύ Μπλέ της Μεσογείου”, η φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού, οι μαζορέτες Σώματος Κυπρίων Οδηγών, οι κανταδόροι, η ομάδα κρουστών Batukinio, και οι μαζορέτες Λεμεσού.

karnavalimaska1

Οι ώρες αποκοπής των δρόμων είναι:

Από τη συμβολή της λεωφόρου Μακαρίου Γ με τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου από τις 0800 μέχρι τις 1800 και Λεωφόρος Μακαρίου Γ’ – Κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου μέχρι λεωφόρου Μακαρίου Γ – Αγίας Σοφίας από τις 1200 μέχρι τις 2000.

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. Να σημειωθεί ότι για τη στάθμευση των οχημάτων θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι στάθμευσης του Δήμου, αλλά και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης.

karvavalimaska4

parelasi-lemesos-5

parelasi-lemesos-1

parelasi-lemesos-2

parelasi-lemesos-3

parelasi-lemesos-4

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal