MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήραν ότι έβρισκαν… Διέρρηξαν εξοχική κατοικία στα Πυργά

Advertisement

Sponsored by exness

Δε φαίνεται να είχαν εύκολο έργο οι διαρρήκτες εξοχικής κατοικίας στα Πυργά – Μπορεί να εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ιδιοκτήτη αλλά είχαν δουλειά πριν πετύχουν είσοδο – Έκοψαν μέρος της περίφραξης, παραβίασαν προστατευτικό κάγκελο παραθύρου και σπάζοντας το με πέτρα πέτυχαν είσοδο – Έκλεψαν διάφορα αντικείμενα και εργαλεία και έγιναν καπνός

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κοφίνου από 66χρονο συνταξιούχο από τη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ωρών 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου και 07.30 της Κυριακής 24 του μήνα, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στην τοποθεσία Αγγουλος των Πυργών.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και άρχισαν έρευνες και εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι αφού έκοψαν μέρος της δεξιάς περίφραξης της κατοικίας και εισήλθαν σ’ αυτή.

Ακολούθως πέτυχαν είσοδο και έξοδο από το σπίτι αφού παραβίασαν προστατευτικό κάγκελο παραθύρου που βρίσκεται στο πίσω παράθυρο της οικίας και έσπασαν το τζάμι με πέτρα. Από την οικία οι άγνωστοι έκλεψαν ένα βάζο και τέσσερις δίσκους χάλκινους άγνωστης αξίας.

 Η Αστυνομία διαπίστωσε ακόμα ότι οι άγνωστοι παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν λιβέρι, τη πόρτα βοηθητικής κουζίνας και έκλεψαν από μέσα ένα χάλκινο μεγάλο δοχείο άγνωστης αξίας, τέσσερα παγούρια των 20 λίτρων με ελαιόλαδο, μια δεντροκοπτική και μια χορτοκοπτική μηχανή, μια γεννήτρια, ένα φυσητήρα και διάφορα οικοδομικά εργαλεία άγνωστης αξίας.

Επίσης από τη βοηθητική κουζίνα κλάπηκαν πέντε πλαστικά παγούρια των 25 λίτρων με πετρέλαιο.

Η Αστυνομία παρέλαβε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network