MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε στο δικαστήριο με… ναρκωτικά στην τσέπη ο αεροπειρατής της Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίου ο αεροπειρατής της Λάρνακας – Προκάλεσε ξανά… αναστάτωση – Πήγε στο δικαστήριο με ουσίες που λέει ότι είναι ναρκωτικά σε χαρτομάντηλο για να αποδείξει την κατάσταση που επικρατεί στις κεντρικές φυλακές, όπως ισχυρίζεται

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε το πρωί ο εκζητούμενος από τις αιγυπτιακές Αρχές Σεΐφ Ελντίν Μουσταφά, την έκδοση του οποίου ζητά η Αίγυπτος για τη διάπραξη της αεροπειρατείας στο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών στις 29 Μαρτίου 2016.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Προκάλεσε και πάλι… αναστάτωση!

Ωστόσο κατά την παρουσία του στο δικαστήριο ο Αιγύπτιος προκάλεσε για μία ακόμη φορά αναστάτωση… Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστήριο, ο Αιγύπτιος που ισχυρίζεται ότι περνά δύσκολες στιγμές εντός των φυλακών για να σπάσει το ηθικό του και να θελήσει να φύγει από την Κύπρο, παρουσιάστηκε στο χώρο μεταφέροντας μαζί του σε ένα χαρτομάντηλο ουσίες που ισχυρίζεται ότι είναι ναρκωτικά.

Στο μεταξύ φώναζε στα αραβικά και στο σημείο κλήθηκε μεταφραστής ο οποίος όπως μετέφρασε, ο Αιγύπτιος έλεγε ότι μεταφέρει μαζί του ναρκωτικές ουσίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αιγύπτιος προέβη στην πράξη αυτή για να «αναγκάσει» την αστυνομία να «ασχοληθεί» μαζί του και να οδηγηθεί για ανάκριση, ώστε να μπορέσει να μιλήσει για άλλα ζητήματα που αφορούν την υπόθεση του.

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, ενώ οι έρευνες της ΥΚΑΝ αναμένεται να καταδείξουν κατά πόσον πρόκειται όντως για ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network