MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήγε σπίτι της πρώην… τα έσπασε, την χτύπησε κι εξαφανίστηκε!

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου

Δεν του έδινε το παιδί, πήγε στο σπίτι της πρώην και τα έσπασε όλα! Χτύπησε και την ίδια – Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και έρευνες για εντοπισμό 29χρονου Ελληνοκύπριου — Ανησυχία γιατί είναι κάτοχος στρατιωτικού τυφεκίου

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα 26χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία, ο 29χρονος εν διαστάσει σύζυγος της, επικοινώνησε χθες τηλεφωνικώς μαζί της, ζητώντας τα να του ετοιμάσει το παιδί τους για να περάσει να το πάρει.

Ακολούθως μετέβη στην οικία που διαμένει η 26χρονη. Όταν εκείνη αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα, ο 26χρονος χωρίς δεύτερη σκέψη την έσπασε και μπούκαρε εκτός της οικίας. Μάλιστα χτύπησε την κοπέλα, της έσπασε το κινητό και προκάλεσε ζημιές στο σπίτι.

Όταν η 26χρονη κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, ο 29χρονος το έμαθε κι επικοινώνησε μαζί της, απειλώντας την να αποσύρει της κατηγορίες.

Εναντίον του 29χρονου Ελληνοκύπριου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και έρευνας. Να σημειωθεί ότι όπως κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγος του στην αστυνομία, ο νεαρός είναι κάτοχος στρατιωτικού τυφεκίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network